Activiteiten

  • Reset

De activiteitenagenda

Wij organiseren regelmatig activiteiten waar u als mantelzorger uw voordeel mee kunt doen! Wij zijn benieuwd naar uw verhaal, geven graag advies op maat en brengen u, wanneer u daar behoefte aan heeft, in contact met professionals.

Maar ook wanneer u niet direct een hulpvraag heeft maar benieuwd bent naar de mogelijkheden tot ondersteuning kunt u bij ons terecht. Bijvoorbeeld in ons Themacafé. Hier bieden wij praktische tips, ondersteuning en nuttige  informatie. De toegang is gratis. Lees hier meer over het Themacafé link naar themacafe(en de andere activiteiten die wij organiseren.) misschien themacafe loskoppelen van de andere activiteiten?

Elke zes weken is er, onder begeleiding van gespecialiseerde vrijwilligers een gespreksgroep. Hier kunt u uw verhaal delen met andere mantelzorgers, ervaringen uitwisselen en uw hart luchten.

Mantelzorgers hebben wat ons betreft recht op een pluim, een hart onder de riem Daarom regelen wij, namens de gemeenten wat extra’s voor mantelzorgers. Zo is er de jaarlijkse Mantelzorgwaardering. Bovendien organiseren wij elk jaar op 10 november de Dag van de Mantelzorg. Kijk voor alle evenementen die wij organiseren in de agenda.

Scroll to top