donderdag 28 april
Dementie

Filmvertoning: De liefhebbers

Dit evenement is speciaal voor mensen met dementie en hun naasten. 

De liefhebbers gaat over dementie maar is vooral een film over het groeiend besef dat een gezin meer kan zijn, of eigenlijk meer moet zijn dan de som der delen. Lees hier de recensie in dagblad Trouw. Na afloop van de film komen wij samen om na te bespreken

Datum: donderdag 28 april
Tijd: 19:00 – 21:00
Locatie: De Reigershoeve, Oosterweg 5B Heemskerk
Toegang: Gratis

Over De Reigershoeve:
De Reigershoeve is een ontmoetingsplek waar mensen met dementie en hun naasten elkaar op een plezierige en ontspannende manier ontmoeten. Op de woonzorgboerderij kunnen 27 mensen met dementie wonen die intensieve verzorging nodig hebben. De bewoners wonen in vier groepswoningen. Eén woning is bestemd voor mensen die op jonge leeftijd (beneden de 65 jaar) dementie hebben gekregen. Ook kunnen mensen met dementie bij de Reigershoeve terecht voor dagbesteding. Mantelzorgers worden gewaardeerd en betrokken.

Speciaal voor mensen die op de wachtlijst staan voor dagbesteding of een zorgwoning organiseert De Reigershoeve een uiteenlopend aanbod aan activiteiten. Ook zelfstandig thuiswonende mensen met dementie, en mantelzorgers en naasten zijn van harte welkom!

MaatjeZ en De Reigershoeve dragen elkaar een warm hart toe en versterken elkaars activiteitenprogramma waar mogelijk. Samen werken wij aan een dementie- en mantelzorgvriendelijke regio.

Aanmelden kan bij info@reigershoeve.nl of via het aanmeldformulier op deze pagina.

 

 

Aanmelden

Hidden
Hidden
Privacy*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Scroll to top