donderdag 20 januari 10:30
Actief

Gezamenlijke mantelzorgwandeling

De zorg in Nederland staat onder druk. In december berichten ziekenhuizen en zorginstellingen over de grote toestroom van hulpvragen, complexe zorg en overbelaste zorgmedewerkers. Wellicht verandert de kwaliteit van de geleverde zorg.  Het zou kunnen betekenen dat patiënten eerder ontslagen worden uit het ziekenhuis en dat herstellende patiënten wordt verzocht om thuis te revalideren.

Hiermee wordt indirect een groot beroep gedaan op het sociaal netwerk van zorgbehoevenden om in te springen en gaten te dichten. Mantelzorgers kunnen meer op hun bordje krijgen. Mantelzorgers kunnen worstelen met dilemma’s als:

  • Hoe blijf ik goed voor mijzelf zorgen?
  • Hoe houdt ik overzicht?
  • Wie kan mij ondersteunen?
  • Waar trek ik aan de bel als het niet lukt?

MantelZ biedt in januari 2022 een aantal bijeenkomsten aan, die antwoord kunnen geven op bovenstaande vragen. Bij deze bijeenkomsten krijgt u informatie op allerlei gebied en kan u in gesprek met een consulent en andere mantelzorgers.

U kunt zich opgeven voor deze activiteit via het formulier op deze pagina. U ontvangt daags voor aanvang informatie over het vertrekpunt.

Kunt u niet deelnemen, maar u heeft wel bovenstaande of andere vragen? Schroom niet en bel of mail met een consulent van MantelZ. Wij kunnen altijd met u meedenken. 088-995 8000, info@maatjez.nl

"*" geeft vereiste velden aan

Aanmelden

Hidden
Hidden
Privacy*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Scroll to top