woensdag 12 oktober Reigershoeve, Heemskerk
Dementie

Ontmoetingscafé – Dansen met Wynzen”

Dit evenement is speciaal voor mensen met dementie en hun naasten. 

Bewegen met maximaal plezier!

Deze dansworkshop wordt gegeven door Wynzen Pauzenga van dansstudio FrUnS. Met aanstekelijke dansmuziek uit de jaren vijftig krijgt hij iedereen aan het dansen. Wynzen is behalve dansdocent ook fysiotherapeut, met jarenlange ervaring in de zorg voor mensen met dementie. Bij voldoende belangstelling start Wynzen een workshop met tien lessen op de Reigershoeve.

  • Plezier staat voorop met inspirerende docent
  • Een uur lang ontspannen bewegen op swingende muziek
  • Bewegen werkt preventief bij dementie
  • Door dansen steviger op je benen en dus minder snel vallen

Datum: woensdag 12 oktober 2022
Tijd: 15:00 – 17:00
Locatie: De Reigershoeve, Oosterweg 5B Heemskerk
Toegang: Gratis
Opgeven bij info@reigershoeve.nl

Over De Reigershoeve:
De Reigershoeve is een ontmoetingsplek waar mensen met dementie en hun naasten elkaar op een plezierige en ontspannende manier ontmoeten. Op de woonzorgboerderij kunnen 27 mensen met dementie wonen die intensieve verzorging nodig hebben. De bewoners wonen in vier groepswoningen. Eén woning is bestemd voor mensen die op jonge leeftijd (beneden de 65 jaar) dementie hebben gekregen. Ook kunnen mensen met dementie bij de Reigershoeve terecht voor dagbesteding. Mantelzorgers worden gewaardeerd en betrokken.

Speciaal voor mensen die op de wachtlijst staan voor dagbesteding of een zorgwoning organiseert De Reigershoeve een uiteenlopend aanbod aan activiteiten. Ook zelfstandig thuiswonende mensen met dementie, en mantelzorgers en naasten zijn van harte welkom!

MaatjeZ en De Reigershoeve dragen elkaar een warm hart toe en versterken elkaars activiteitenprogramma waar mogelijk. Samen werken wij aan een dementie- en mantelzorgvriendelijke regio.

Aanmelden kan bij info@reigershoeve.nl of via het aanmeldformulier op deze pagina.

 

 

 

 

 

 

 

"*" geeft vereiste velden aan

Aanmelden

Hidden
Hidden
Privacy*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Scroll to top