donderdag 21 september Verpleeghuis Heemswijk, Heemskerk
Dementie

Samen aan tafel op Wereld Alzheimer Dag

Op donderdag 21 september is het Wereld Alzheimer Dag. Het thema is dit jaar “Samen aan Tafel”. Voor mensen met dementie en hun mantelzorgers is het belangrijk dingen samen te kunnen doen en bij de buurt betrokken te blijven.

Op 21 september willen we u kennis laten maken met een heel mooi initiatief da thelpt bij het versterken van de sociale contacten in de wijk. Wij hebben het dan over de Stichting Thuisgekookt. Iedereen kent wel iemand die door beperkingen niet alle dagen thuis meer kan koken. De Stichting Thuisgekookt kan dan een thuiskok regelen, een vrijwilliger uit de buurt, die tegen kostprijs een maaltijd gaat bereiden en langs komt brengen. Zo zorg je direct voor je buren.

Alzheimer Nederland afdeling Midden-Kennemerland biedt op Wereld Alzheimer Dag de mogelijkheid voor mensen met dementie om samen met hun familie en buurtgenoten te koken en wat te eten. U wordt begeleid door een thuiskok van de Stichting Thuisgekookt en u ervaart hoe het is om samen wat te doen.

Samen koken, samen eten
Verpleeghuis Heemswijk, Heemskerk
donderdag 21 september 15:30 – 17:30

Deelname is gratis, maar in verband met de inkoop vragen wij u zich welaan te melden.

Aanmelden kan door een email te zenden naar:mkennemerland@alzheimervrijwilligers.nl met melding van uw naam en aantal personen dat wil deelnemen en de locatie waar u naar toe wilt gaan.

"*" geeft vereiste velden aan

Aanmelden

Hidden
Hidden
Privacy*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Scroll to top