donderdag 10 november 9.45 - 12.30 uur Cineworld, Stationsplein 49, 1948 LC Beverwijk
ontmoeting

Week van de Mantelzorg: Bioscoopvoorstelling

Tijdens de Week van de Mantelzorg staat u als mantelzorger in het zonnetje! MantelZ organiseert dit jaar de hele week activiteiten om de inwoners van Beverwijk en Heemskerk die voor iemand zorgen te verwennen.

Ook dit jaar kunt u weer genieten van het bekende bioscoopuitje op de Dag van de Mantelzorg! Zoals u van ons gewend bent, in de Cineworld. Dit jaar heeft u niet alleen de keuze uit twee films. U kunt ook nog kiezen of u naar de ochtend of avondvoorstelling wilt komen. Zo proberen wij zoveel mogelijk mantelzorgers de kans geven om te genieten van dit uitje. 

Let op! U moet bij u aanmelding aangeven welke film u wilt zien, op welk tijdstip. Lees verder voor meer informatie!

U kunt kiezen uit de volgende films:

Casa Coco (nederlands gesproken):
De Rotterdamse Pleun runt al jaren Casa Coco, een pension voor bezinning en rust op Bonaire. De Rotterdammers uit haar eigen kennissenkring komen graag langs voor een heerlijke vakantie met elkaar.

Dit najaar ook Pleun’s jeugdliefde Toon die, nadat zijn vrouw heeft aangekondigd van hem te willen scheiden, met een bevriend echtpaar mee komt om zijn problemen onder de Antilliaanse zon te doen vergeten. De twee ex-geliefden hebben elkaar jaren niet gezien. Doordat Pleun uit het niets 50 jaar geleden Toon verliet en naar Bonaire vertrok, valt Toon van het ene probleem weer terug in het andere. Vinden de twee jeugdliefdes elkaar weer terug onder de Caraïbische zon?

Black Adam (nederlands ondertiteld):
Dwayne Johnson speelt de hoofdrol in de actie-avonturenfilm Black Adam. Het is de allereerste keer dat het verhaal van deze superheld van DC op het witte doek te zien zal zijn. Bijna 5000 jaar geleden ontving Black Adam de buitengewone krachten van de oude goden, waarna hij al vrij snel werd opgesloten in een tombe. Nu is hij weer vrij en klaar om zijn eigen vorm van gerechtigheid los te laten op de moderne wereld.

Tijdschema:

Dit jaar werken we met een ochtendvoorstelling en een avond voorstelling.

Ochtend:

Black Adam – inloop 09:45 geannuleerd
Casa Coco – inloop 10:15

Avond:

Black Adam – inloop 18:45
Casa Coco – inloop 19:30

Aanmelden:

U kunt zich aanmelden via het formulier op deze pagina. In het veld ‘eventuele extra informatie’ geeft u aan welke film uw voorkeur heeft, en welke voorstelling het beste uitkomt. Bijvoorbeeld Black Adam ochtend’ of ‘Casa Coco avond’. Verdere vragen of opmerkingen kunt u ook in dit veld plaatsen.

Wij kijken ernaar uit om u te ontvangen in Cineworld Beverwijk, tot dan!

"*" geeft vereiste velden aan

Aanmelden

Hidden
Hidden
Privacy*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Scroll to top