donderdag 30 juni 2022
Informatief

Workshop Respijtzorg voor mantelzorgers en professionals

Even vrijaf voor de mantelzorger: Respijtzorg

Workshop respijtzorg voor mantelzorgers en professionals

Datum: donderdag 30 juni 2022  van 13.30 – 15.30

Waar: Nog te bepalen

Hoe blijf je in balans als mantelzorger? Het helpt als je af en toe de zorg uit handen kunt geven. Dit heet respijtzorg. Er zijn veel vormen van respijtzorg, zoals gezelschap, dagbesteding , logeren of vakantie/dagje uit. Tijdens deze bijeenkomst informeren we u graag over het aanbod in de regio en over de respijtwijzer van MaatjeZ. De respijtwijzer 2022 wordt gepresenteerd.

Daarna gaan we met elkaar in gesprek. Wat is er nodig om gebruik te maken van respijtzorg? Welke ervaringen hebben mantelzorgers en wat kunnen professionals doen? Hoe kunnen we de drempel verlagen? Wat hebben mantelzorgers nodig en wat kunnen organisaties en vrijwilligers hierop aanbieden?

Voor deze workshop worden zowel mantelzorgers als professionals uitgenodigd. Juist om met elkaar in gesprek te gaan en van ervaringen te leren.

Aanmelden kan via het aanmeldformulier op deze pagina. Voor informatie over de workshop kunt u bellen met de mantelzorgconsulent/respijtcoach Hanna Blankevoort 06 – 122 705 04 of een mail naar: h.blankevoort@maatjez.nl

 

"*" geeft vereiste velden aan

Aanmelden

Hidden
Hidden
Privacy*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Scroll to top