Zorgen voor elkaar

MaatjeZ

ACTUALITEITEN

Alzheimer Trefpunt Uitgeest 6 juni

Het onderwerp is: ‘Dementie en dagbesteding’ Wilt u op een ontspannen manier meer te weten komen over dementie? Kom dan naar het Alzheimer Trefpunt in Dorpshuis de Zwaan, Middelweg 5, 1911 EA Uitgeest. Tijd: van 10.15 uur tot 12.00 uur. De ontvangst is vanaf 10.00 uur.

Aanmeldformulier bootreis Alzheimer Nederland Midden-Kennemerland 18 september

Let op! de aanmeldingen gaan via Alzheimer Nederland afdeling Midden-Kennemerland U kunt dit formulier afgeven bij een van de Trefpunten of casemanagers. U kunt het ook opsturen naar: Alzheimer Nederland, Afdeling Midden-Kennemerland Postbus 231 1900 AE Castricum Of ingescand mailen naar: mkennemerland@alzheimer-nederland.nl

Bootreis Alzheimer Trefpunt Midden-Kennemerland

In het kader van de Wereld Alzheimer Dag organiseert de afdeling Midden-Kennemerland ook dit jaar een bootreis. Deze bootreis is bestemd voor thuiswonende mensen met dementie en hun partners/mantelzorgers (woonachtig in de gemeenten Beverwijk, Castricum, Heemskerk, Uitgeest en Velsen).

Afsluiting seizoen Alzheimer Trefpunten Midden-Kennemerland

Workshop ‘Kijken door de ogen van de mensen met dementie’ Tijdens deze workshop zult u inzicht krijgen in de werking van het beschadigde brein zoals bij mensen met dementie. We gaan met elkaar op zoek naar de behoefte van mensen met dementie.

Informatiemiddag voor mantelzorger 21 mei

Iemand die mantelzorg geeft heeft een sociale relatie met de “hulpbehoevende”. Mantelzorg is daarom vaak geen bewuste keuze, en doe je uit liefde of vanzelfsprekendheid. Er wordt een beroep gedaan op mantelzorgers bij alle situaties waarin meer zorg en regeltaken ontstaan ten gevolge van psychosociale problemen, ziekte/aandoening of een beperking. Deze zorg en regeltaken vragen […]

ONZE TWEETS

Meld u hier aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief!

Neem contact op

... en ontdek wat MaatjeZ voor u kan betekenen