Blijf op de hoogte

Mantelzorg in uw omgeving

10 november is het zover: De Dag van de Mantelzorg!

 

Donderdag 10 november wordt in het hele land de Dag van de Mantelzorg gevierd. Dit is de dag waarop jij als mantelzorger in het zonnetje wordt gezet en daar gaat MaatjeZ voor zorgen! In Beverwijk, Castricum, Heemskerk en Uitgeest is MaatjeZ hét centrum voor mantelzorg, dus daarom organiseren we in samenwerking met de gemeente een groots evenement dat je als mantelzorger zeker niet wil missen! Het wordt een dag vol plezier, verwennerij en mooie ontmoetingen.

Mantelzorg doe je samen!

Dat is dit jaar het thema van De Dag van de Mantelzorg. Als mantelzorger heeft u een belangrijke rol in het leven van degene voor wie u zorgt. Dit jaar willen we stilstaan bij het waardevolle werk dat u verricht én bij hoe u die zorg misschien kunt delen. Bijvoorbeeld met familieleden, vrienden en buren, maar ook met MaatjeZ en andere organisaties in de regio. Daarom hebben we een speciaal programma georganiseerd, met diverse culturele, ontspannende en informatieve activiteiten.

Bent u erbij?

Wij geven mantelzorgers graag de waardering die ze verdienen, u ook? Donderdag 10 november is vanaf 14:30 uw kans! Toegang is helemaal gratis voor mantelzorgers op vertoon van een toegangskaart. Bent u of kent u een mantelzorger die nog geen toegangskaart heeft? Bel dan naar 088 – 99 57 788 of stuur een mail naar info@maatjez.nl.

BEKIJK HIER HET PROGRAMMA

Praktische info:

  • Donderdag 10 november 2016: Dag van de Mantelzorg
  • Event vindt plaats in de Vuurlinie Beverwijk
  • Noorderweg 13a, 1948 PJ Beverwijk
  • Toegang is gratis voor mantelzorgers, op vertoon van een toegangskaart
  • Inloop vanaf 14:30, afsluiting van 18:30 – 20:00 door DJ Volta