Blijf op de hoogte

Mantelzorg in uw omgeving

Even voorstellen

Dag iedereen! Mijn naam is Mart Witteman. Sinds maart van dit jaar werk ik bij MaatjeZ als mantelzorgconsulent. Hoog tijd dus om mij even voor te stellen. Al ben ik geboren en getogen Haarlemmer, ik woon sinds kort in Santpoort. Effe wennen. Vorig jaar ben ik bovendien getrouwd. Voor de rest ben ik een echt gezelligheidsmens.

Voor MaatjeZ zal je mij vooral vinden in Heemskerk. Ik sluit aan bij de Sociaal Teams, en ik heb veel zin om met bewoners en mantelzorgers in contact te komen. Normaal gesproken kom ik graag bij je op de koffie om te kletsen of je vragen te beantwoorden. Tijdens de periode Corona doe ik mijn best via de telefoon.

Ik wil ook nog even het volgende kwijt. Iedereen zorgt wel eens voor een ander. Als je jong bent zorg je ook. Misschien zit je nog op school maar doe je thuis al van alles. Voor een ouder of een broertje. Je bent het gewend. Maar is het soms een beetje veel? Maak je je wel eens zorgen of heb je gewoon een korte vraag? Ik ben er ook voor jou. Een mailtje, een belletje of een appje mag altijd!

Je kan mij bereiken op: 06-82260412, m.witteman@maatjez.nl.
Tot snel!