Blijf op de hoogte

Mantelzorg in uw omgeving

Lunchroom voor naastbetrokkenen van mensen met een psychische aandoening

Op 30 juli organiseert het Sociaal Team Heemskerk een lunchbijeenkomst voor naastbetrokkenen van mensen met een psychische aandoening. Tijdens de lunchbijeenkomst komt Leen Verzendaal, werkzaam bij de Parnassiagroep, vertellen over IPS. IPS staat voor Individuele Plaatsing en Steun en is een werkwijze om mensen met een psychische aandoening te ondersteunen bij het helpen, verkrijgen en behouden van een betaalde baan.

Vanuit Sociaal Team Heemskerk is Natalie Paradiek, medewerker GGZ in de wijk aanwezig. Vanuit MaatjeZ, Centrum voor Mantelzorg is mantelzorgconsulent Ellis Middelhuis aanwezig.

Heeft u vragen over psychische problemen? Wilt u meer informatie over psychiatrie? Wilt u weten of er trainingen zijn voor mantelzorgers / naastbetrokkenen? Of heeft u andere vragen, dan kunt u deze stellen tijdens de lunchroom. De bijeenkomst wordt afgesloten met een gratis lunch.
Datum en tijd: 30 juli vanaf 11.00 uur. Einde 13.00 uur. Plaats: de Schuilhoek, Van Bronckhorststraat 1, 1962 TV Heemskerk. Deelname is gratis.

In verband met de lunch is opgeven vóór 26 juli noodzakelijk. U kunt zich aanmelden via MaatjeZ, Centrum voor Mantelzorg: info@maatjez.nl of 088-9957788.