Blijf op de hoogte

Mantelzorg in uw omgeving

Mantelzorgconsulent met pit gezocht! 24-32 uur per week

Ter uitbreiding van ons team zijn wij per direct op zoek naar 2 gedreven mantelzorgconsulenten met lef en ondernemingszin voor minimaal 24 tot maximaal 32 uur per week.

ViVa! Zorggroep biedt als betrouwbare zorgverlener een breed pakket aan zorgdiensten en zorgproducten voor iedere levensfase. Van thuiszorg tot wonen in een verpleeg- of verzorgingshuis, van gezondheidsvoorlichting tot zorg en ondersteuning aan jonge kinderen. In een groeiend aantal wijkcentra bieden we een wijkgerichte combinatie van zorg en welzijnsdiensten.

Bij ons staat persoonlijke aandacht voor de cliënt voorop. Met ruim 4000 gemotiveerde medewerkers levert ViVa! Zorggroep professionele zorg. Zorg die bij de cliënt past en waar de cliënt op kan vertrouwen. Een van onze doelen is dat cliënten zolang mogelijk zelfstandig in de wijk kunnen blijven wonen. Alle activiteiten op het gebied van zorg, welzijn, wonen en dienstverlening worden dicht bij de cliënt, ‘in de wijk’, georganiseerd en vormen zo een toegankelijk en samenhangend geheel.

De afdeling Mantelzorgondersteuning; MaatjeZ, Centrum voor Mantelzorg, bestaat uit een team van 6 medewerkers; 4 consulenten, een secretaresse, een communicatiemedewerker en een coördinator. MaatjeZ is een afdeling van de ViVa! Zorggroep. MaatjeZ geeft uitvoering aan mantelzorgondersteuning in opdracht van 4 gemeenten (Beverwijk, Castricum, Heemskerk en Uitgeest). In alle 4 gemeenten wordt nauw samengewerkt met de sociale wijkteams. 

Klik voor de vacaturebeschrijving op onderstaande link;

https://werkenbij.vivazorggroep.nl/vacaturebeschrijving/mantelzorgconsulent-met-pit-gezocht-24-32-uur?fbclid=IwAR2k6d3tjKTl8WISgczuDloihVrOw1XdnzhInupM7RRiBw_GPowGkwMadSw