Blijf op de hoogte

Mantelzorg in uw omgeving

SAVE THE DAT: 12 NOVEMBER Ik zorg… maar nu even niet

Op 12 november tussen 14.00 en 17.00 uur organiseert MaatjeZ op een nog nader te bepalen locatie in Heemskerk of Beverwijk een middag met als titel:  Ik zorg…maar NU even niet. Het thema is formele en informele respijtzorg.  De middag is zowel voor professionals als mantelzorgers.

Het belooft een interessante middag te worden met een gastspreker van MantelzorgNL, workshops van MantelzorgNL voor professionals, workshops voor mantelzorgers en een forum. Ook zal deze middag een film gelanceerd worden over het aanbod op het gebied van respijt in onze omgeving.

In verband met COVID-19 kan er een beperkte groep deelnemen. Mocht er tegen die tijd sprake zijn van COVID-19  maatregelen dan wordt de middag online aangeboden.

Wij hopen u te mogen begroeten op 12 november en met elkaar in gesprek te gaan over dit onderwerp.

Aanmelden kan via: info@maatjez.nl

P.s. Wij zouden heel blij zijn als u de save the date doorstuurt naar uw netwerk. Hoe meer mensen we weten te bereiken, hoe mooier en beter de middag wordt.

 

OPROEP
Voor het forum op 12 november zoeken we nog een mantelzorger.
Wilt u in het forum over uw ervaringen met respijtzorg vertellen?
We gaan in gesprek over vragen zoals: Wat heeft de respijtzorg  u opgeleverd? Hoe heeft u dit geregeld? Vond u het moeilijk om de zorg uit handen te geven?
Heeft u tips voor andere mantelzorgers als het gaat om respijtzorg?

Aanmelden kan via: info@maatjez.nl