Blijf op de hoogte

Mantelzorg in uw omgeving

Week van de Mantelzorg gemeenten Beverwijk en Heemskerk

Wij willen onze waardering voor u als mantelzorger tonen en nodigen u dan ook graag uit!
Zaterdag 10 november wordt landelijk de Dag van de Mantelzorg gevierd. Ook in Beverwijk en Heemskerk willen wij, samen met de gemeenten, onze waardering tonen voor de onmisbare inzet van alle mantelzorgers.

Tijdens de Week van de Mantelzorg, 7 t/m 14 november, staan onderstaande activiteiten op het programma. Aan deze activiteiten zijn voor u geen kosten verbonden.

U kunt zich aanmelden voor één of meerdere activiteiten via aanmelden@weldoenijmond.nl of 0251-300333 tussen 9.00-12.30 uur. Aanmelden voor een activiteit mag zowel in de gemeente Beverwijk als in de gemeente Heemskerk. Graag ontvangen wij uw aanmelding vóór 1 november. U ontvangt na aanmelding géén toegangskaart. Uw naam wordt genoteerd op de aanmeldingslijst.

Wij begrijpen dat mantelzorgers vaak kampen met tijdsgebrek en dat door de zorg leuke en ontspannende activiteiten er soms bij inschieten. Maar het is juist belangrijk om af en toe tijd voor uzelf te nemen. Ook daarom hopen wij u te zien bij een activiteit in de Week van de Mantelzorg!

Over We(l)doen
We(l)doen is een samenwerkingsverband van MaatjeZ / ViVa! Zorggroep, MEE & De Wering, Socius, Stichting Welschap Welzijn en Stichting Welzijn Beverwijk. Samen bieden we een pakket diensten aan voor mantelzorgers en vrijwilligers. Ons werkgebied is Beverwijk en Heemskerk. Wij geven advies en begeleiding op maat, met oog voor kwetsbare mensen of groepen die niet zo vanzelfsprekend in het zicht zijn. Het team van We(l)doen bestaat uit professionals zoals mantelzorgconsulenten, sociaal werkers en vrijwilligerscoördinatoren, en uit vrijwilligers voor ondersteunende taken. Het telefoonnummer is (0251) 300 333, e-mail: info@weldoenijmond.nl.