Contact

MaatjeZ, centrum voor mantelzorg is een organisatie die mantelzorgers en professionals ondersteunt. Wij helpen mantelzorgers in Beverwijk, Castricum, Heemskerk en Uitgeest.

Heeft u vragen? Wij helpen u graag!

Wilgenhoflaan 2C
1944 TD Beverwijk
info@maatjez.nl
088 – 995 77 88

 

vrijwilligerswerk bij MaatjeZ

Even een boodschap doen, een kop koffie drinken met een bekende of gewoon een stukje wandelen. Voor een mantelzorgers is het ontzettend belangrijk om soms een moment voor zichzelf te hebben, de gedachten even te kunnen verzetten en zo de batterij weer op te kunnen laden. Mantelzorgers houden dan de zorgtaken langer en met meer plezier vol. Soms heeft een mantelzorger niemand om op terug te vallen. Voor die mensen zijn wij op zoek naar vrijwilligers!

Word vrijwilliger

"*" geeft vereiste velden aan

Contactformulier

Naam
Privacy*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Veilig e-mailen via Zivver

MaatjeZ, centrum voor mantelzorg maakt gebruik van Zivver om vertrouwelijke informatie veilig te versturen. Hierdoor garanderen wij dat wij deze gevoelige informatie met de modernste beveiliging versturen, en dat niemand anders dan u de inhoud van de e-mail kan lezen. Lees hier meer over hoe u een e-mail kunt openen dat via Zivver is verstuurd.

Beveiligde e-mail met privacygevoelige informatie sturen naar MaatjeZ

U kunt zelf een beveiligd e-mailbericht sturen naar MaatjeZ via Zivver. Dit gaat gemakkelijk en u heeft hiervoor geen account nodig. Dat kan naar ons centrale adres, maar ook rechtstreeks naar één van de mederwerkers. Scroll verder naar beneden om ons team te bekijken, met daarbij de emailadressen van de teamleden.

Hanna Blankevoort

Mantelzorgconsulent en Respijtcoach Aandachtsgebied: Werk en Mantelzorg
06-12270504

Pauline Landwehr Johann

Mantelzorgconsulent & Mantelzorgmakelaar Castricum en Uitgeest
06-39331563

Evelien Duijker

mantelzorgconsulent, expert multicultureel
06-10224731

Anita Osinga

Mantelzorgconsulent Beverwijk
06-20598821

Dyantha Tinga

Mantelzorgconsulent, aandachtsgebied Jonge Mantelzorgers Heemskerk
06-58963183
Scroll to top