Een nieuw jaar, een nieuw begin

 

Een nieuw jaar ligt voor ons, het uitgelezen moment om ieder van u alle goeds toe te wensen namens het hele team van MantelZ. Bij de jaarwisseling blikt menigeen terug op het afgelopen jaar: wat ging er goed, wat was wel of niet fijn of wat kan ik anders doen? Veel mensen hebben goede voornemens, dromen en wensen voor het nieuwe jaar. Van harte wensen we u toe dat 2023 een mooi jaar mag worden.

Ook bij MantelZ zijn er veranderingen, we hebben nieuwe teamleden die zich op de website en in de nieuwsbrieven aan u hebben voorgesteld. Met elkaar gaan we ook in het nieuwe jaar weer hard aan de slag om mantelzorgers te ondersteunen, om mantelzorgers met elkaar in contact te brengen en om de steeds groter wordende druk op mantelzorgers onder de aandacht te brengen van de overheid en de zorgprofessionals.

Themabijeenkomsten

Graag willen wij u wijzen op onze maandelijkse themabijeenkomsten op woensdagochtend. In de themabijeenkomst van 4 januari is het thema ‘loslaten’.  Dan spreken we met elkaar over wat loslaten is en wat het voor ons kan doen. Wat is loslaten precies en waarom is het zo zinvol? We laten ons hierbij inspireren door dichtregels van Nelson Mandela. Hij heeft veel geschreven over loslaten. In de context van de zorg om een naaste, zullen we zien dat loslaten samenhangt met acceptatie. Beiden geven rust en ruimte in ons hoofd en hart. Hoe fijn is het om daar het nieuwe jaar mee te starten!

Heeft u zelf een thema wat u wilt bespreken? We horen het graag van u.

Wij kijken uit naar vele goede ontmoetingen!

Scroll to top