Even voorstellen: Onze nieuwe collega Dyantha!

Hallo iedereen,

Wat leuk om mij via deze weg voor te kunnen stellen!

Mijn naam is Dyantha en ik ben 33 jaar oud en woon in Akersloot. Ik ben erg blij om als mantelzorgconsulent voor jonge mantelzorgers deel uit te maken van het team van MaatjeZ. Je zult mij vinden in de gemeenten Beverwijk en Heemskerk. Daarnaast zal ik voor de gemeente Heemskerk het aanspreekpunt zijn voor alle mantelzorgers. Ook ben ik wekelijks aanwezig op het Serviceplein in het gemeentehuis van Heemskerk.

Omdat ik zelf ook een jonge mantelzorger ben geweest, voel ik een grote verbondenheid met deze doelgroep. MaatjeZ heeft samen met MET en Welzijn Beverwijk een toffe activiteitengroep lopen en hier ga ik het komende jaar verder aan bouwen. Ik kijk ernaar uit om samen te werken met de professionals in de gemeente en te helpen bij het ondersteunen van mantelzorgers.

Ik heb eerder als (activiteiten)begeleider en laborant KNF gewerkt bij onder andere SEIN. Ik heb een brede ervaring in de zorg en omdat ik weet wat het betekend om een  mantelzorger te zijn denk ik dat ik een grote bijdrage kan leveren aan het team en de (jonge) mantelzorgers!

Dyantha, MaatjeZ is ontzettend blij met je komst en wenst je een mooie tijd toe tijdens je werk voor ons mantelzorgcentrum!

Scroll to top