Geheugenkamer Uitgeest opent de deuren

De GeheugenHuiskamer is een gezellige ontmoetingsplek voor mensen met een (beginnende) geheugenproblemen en/of hun mantelzorgers. Er is ruimte voor activiteiten, informatie of ervaring uitwisselen en vooral elkaar ontmoeten. Er is geen indicatie voor nodig en u hoeft zich niet vooraf aan te melden. Op woensdag 7 juni was de officiële opening van de GeheugenHuiskamer in Uitgeest. Bij deze feestelijke ochtend was ook de wethouder Rene Oud aanwezig.

Heeft u interesse? U bent elke woensdag tussen 9.30 uur en 11.30 uur van harte welkom in De Slimp op de Dokter Brugmanstraat in Uitgeest. En de toegang + eerste kopje koffie zijn gratis.

Er is een mooi programma gemaakt voor juni en juli. Leuke en gezellige activiteiten, maar ook informatie wordt gegeven. Zo is Pauline Landwehr Johann, de mantelzorgconsulent van MantelZ voor Uitgeest, op woensdag 28 juni aanwezig  om u wat meer te vertellen wat zij voor mantelzorgers kan betekenen. Als u meer wilt weten, neem dan contact op met Marjolein Swinkels op tel: 06-57099172, of via mail naar uitgeest@geheugenhuiskamer.nl.

Meer informatie kunt u vinden op: https://vrijwilligerswerkuitgeest.nl/geheugenhuiskamer/

Artikel over de opening in De Uitgeester: https://www.uitgeester.nl/nieuws/algemeen/48394/geheugenhuiskamer-nu-ook-in-uitgeest

Scroll to top