Blijf op de hoogte

Mantelzorg in uw omgeving

23-6-20 Wandel kletsmaatje gezocht voor gezellige dame!

Sinds deze oudere dame een half jaar geleden deels verlamd is geraakt is zij rolstoelgebonden en niet in staat om zelf naar buiten te gaan. Kom jij zorgen voor dat extra stukje plezier en ontspanning in de vorm van een rolstoelwandeling en een gezellig praatje?

Plaats en tijd: Heemskerk, maandelijks, tweewekelijks of wekelijks een uurtje, of een middagje

Omschrijving: We zoeken een maatje voor een echtpaar waarbij de man zorgt voor zijn vrouw die verschillende fysieke klachten heeft. Zij komen uit Heemskerk en mevrouw mist het sociale contact en gezelligheid met andere mensen. Het liefst spreekt ze af met een vrouw, want dat klikt toch vaak het best. Het is ook fijn als de vrijwilliger met mooi weer met mevrouw in de rolstoel naar buiten kan gaan. Lekker even de frisse lucht in, en dan heeft meneer een momentje voor zichzelf thuis.

Mevrouw is zelf altijd een bezige bij geweest. Is als vrijwilliger betrokken geweest bij meerdere organisaties, zoals de Zonnebloem. Verder houdt ze van knutselen, kaarten maken, breien haken. In het gesprek is zij scherp, gezellig en steekt ze haar mening niet onder stoelen of banken!