Blijf op de hoogte

Mantelzorg in uw omgeving

67 jarige man met dementie naar fysiotherapie helpen

Kom jij altijd op tijd op afspraken? Kun jij iemand ‘bij kop en kont pakken’ om op tijd de deur uit te gaan? Dan zoeken wij jou om meneer met beginnende dementie stap voor stap te helpen richting zijn fysiotherapie. Is deze vacature op jouw lijf geschreven?

Plaats en tijd: Beverwijk, 3 uurtjes op maandagochtend

Omschrijving:

We zoeken iemand die meneer echt kan helpen de deur uit te komen: ervoor zorgen dat hij op tijd begint met zijn schoenen aantrekken, hij maakt zich erg druk of ramen wel op slot zijn, de kat wel in de juiste kamer zit, etc. Daar kan meneer in blijven hangen waardoor, als hij niet geremd wordt, hij veel te laat de deur uit zou gaan. Je moet hem dus op een gegeven moment bij ‘kop en kont pakken’ om de deur uit te gaan en hem daadwerkelijk naar de therapie begeleiden. Vooraf en eventuel achteraf een kopje koffie drinken. Fysiotherapie duurt een uur. In totaal een tijdsinvestering van ongeveer 3 uur.

Het is om de week op maandag van 10 tot 13 uur. Je moet meneer kunnen vervoeren in een auto (eigen of van mantelzorger). Fysiotherapie zit op 10 minuten rijden van huis.

Contact
Voornaam
Achternaam
Sending