MantelZ ontvangt gulle donatie van Lions Beverwijk

Op 14 juni heeft MantelZ een donatie van €6000,- ontvangen van Lions Beverwijk.  De Lions Beverwijk hield zijn jaarlijkse golftoernooi en MantelZ was dit jaar uitgekozen als hun goede doel. Tijdens een etentje werd de cheque feestelijk uitgereikt aan MantelZ. Vanuit MantelZ waren Evelien Duijker en Ellis Middelhuis aanwezig. Claire Faill was namens de buurtverzorgsters aanwezig.

Met dit geld gaat MantelZ het Project Buurtverzorgster stevig in het zadel zetten. Een onderdeel van Project Buurtverzorgsters is een kookproject. Kleurrijke vrouwen uit Beverwijk en Heemskerk gaan een aantal keer per week een gezonde maaltijd maken voor mantelzorgers en hun verzorgers om zo mantelzorgers te verlichten in hun zorgtaken.

Met dit geld gaan wij de vrouwen op weg helpen door de aanschaf van kookspullen te financieren en te zorgen dat zij de eerste tijd vooruit kunnen. Het einddoel zal zijn dat het project selfsupporting en kostendekkend kan werken. MantelZ is erg blij dat we uitgekozen zijn door de Lions Beverwijk als hun goede doel!

Over Lions Club Beverwijk 

Lions zijn mensen die zich belangeloos inzetten om lokaal en wereldwijd anderen te helpen die hulp nodig hebben, waarin niet door de reguliere kanalen wordt voorzien.

Mensen die Lion worden staan over het algemeen zelfstandig en zelfbewust in het leven en zijn graag bereid zich onbaatzuchtig in te spannen voor het goede doel. Dat doen ze bij voorkeur op vriendschappelijke basis met mensen van uiteenlopende beroepsgroepen. Door kennis te nemen van elkaars achtergrond en invalshoek bewijzen ze elkaar onderling ook een dienst.

De drie kernwaarden van de Lions zijn externe hulp, zelfontplooiing en vriendschap.

Scroll to top