Zorgen voor elkaar

MaatjeZ

ONS TEAM

Ellis Middelhuis

Coördinator Mantelzorgconsulent

06-51247717 | 088 – 9957788

e.middelhuis@maatjez.nl

Rianne Zonneveld

Administratief medewerker informele zorg

088-9957788

r.zonneveld@maatjez.nl

Ingrid Zoer

Mantelzorgconsulent

Actief in: Castricum | Uitgeest

06-39331563 | 088-9957788

i.zoer@maatjez.nl

Mart Witteman

Mantelzorgconsulent

06-82260412 | 088 – 9957788

Actief in: Heemskerk

m.witteman@maatjez.nl

Hanna Blankevoort

Mantelzorgconsulent

06-12270504 | 088-9957788

Respijtcoach, Vrijwilligerscoördinator, Contactpersoon Werk en Mantelzorg

h.blankevoort@maatjez.nl

Carie Moeskops

Mantelzorgconsulent

06-82260412 | 088-9957788

Actief in: Beverwijk

c.moeskops@maatjez.nl

BEKIJK ONZE DIENSTEN

Ontdek wat MaatjeZ voor u kan betekenen

OVER MAATJEZ

MaatjeZ, Centrum voor Mantelzorg is een organisatie die mantelzorgers en professionals ondersteunt. Het werkgebied van MaatjeZ bestaat uit de gemeenten Beverwijk, Castricum, Heemskerk en Uitgeest. De ondersteuning wordt gefinancierd vanuit de gemeenten, met subsidies uit de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo). Aan de registratie als mantelzorger bij MaatjeZ zijn geen kosten verbonden. Ook is er geen indicatie van het CIZ of verwijzing nodig.

Visie

Zorgen voor elkaar, dat is wat MaatjeZ in alle facetten nastreeft. Zorgen voor elkaar, samen met mantelzorgers, samen met familie, samen met het netwerk, samen met gemeenten en samen met andere partners.

Om zorgen voor elkaar ook mogelijk en laagdrempelig te maken, hebben wij een groot aantal producten en diensten ontwikkeld. Zo kunnen we, samen met onze partners, ervoor zorgen dat mensen met een beperking optimaal gebruik kunnen maken van hun zelfredzaamheid en waar nodig een beroep kunnen doen op onderlinge zorg: de mantelzorg. Ons pakket sluit naadloos aan op de doelstellingen van de Wmo.

REFERENTIES

Mevrouw Jansen (mantelzorger, partner met dementie)

Mijn man is dementerend. MaatjeZ heeft een vrijwilliger geregeld die met hem boodschappen doet. Ik heb dan even tijd voor mezelf. Dat geeft rust omdat ik weet dat mijn man het naar zijn zin heeft. Hij ziet dan andere mensen en blijft tegelijk actief. Bovendien is hij al jaren gewend om mij te helpen. Op […]

Sanne (jonge mantelzorger)

Mijn moeder is chronisch ziek en mijn vader zorgt voor haar. Maar hij werkt ook elke dag. Daarom moet ik meehelpen in het huishouden. Ik kan dus niet vaak met vrienden buitenshuis afspreken. Dat vinden zij niet leuk. Laatst heeft de mantelzorgconsulent een gastles op middelbare school gegeven. Sindsdien begrijpen mijn vrienden wat mantelzorgen is […]

WMO-consulent

Met MaatjeZ erbij heb ik een extra oog. De mantelzorgconsulenten zien de signalen van de mantelzorger en kunnen helpen bij bijvoorbeeld overbelasting. MaatjeZ is immers de expert op het gebied van mantelzorgondersteuning.

WORD VRIJWILLIGER

Ontdek wat MaatjeZ voor u kan betekenen