Van ViVa! Dagbesteding naar Dagbeweging. Wat betekent dit voor mantelzorgers?

Dagbesteding is een waardevol aanbod voor zowel kwetsbare bewoners als degenen die hen thuis verzorgen, de mantelzorgers. Als mantelzorger betekent dagbesteding niet alleen de geruststelling dat uw naaste in goede handen is en een prettige dag beleeft. Het betekent ook dat u zelf even toe kan komen aan de andere dingen die voor u belangrijk zijn.

ViVa! Dagbeweging is een nieuwe  vorm van dagbesteding voor kwetsbare ouderen en mensen met een niet aangeboren hersenletsel.

Bij ViVa! Dagbeweging worden deelnemers gestimuleerd om in prettige omgevingen, binnen- en buitenshuis, hun lichaam en geest in beweging te brengen.  Want bewegen laat het lichaam werken, geeft de hersenen lucht en zorgt voor creativiteit.

Dit gebeurt in groepsverband, op basis van de talenten en interesses van de deelnemers, met professionele ondersteuning vanuit ViVa! Zorggroep. De wensen en behoeften van deelnemers staan voorop, er is een vrije keuze in het activiteiten aanbod en we werken nauw samen met de buurt. Bij ViVa! Dagbeweging beleven deelnemers met elkaar actieve, zinvolle en plezierige dagen én werken ze aan hun zelfredzaamheid en mobiliteit.

We houden jullie graag op de hoogte van alle nieuwe initiatieven die steeds beter zullen aansluiten op de belevingswereld van onze deelnemers.

Bekijk de website voor meer informatie: https://www.vivazorggroep.nl/dagbeweging

Onze respijtcoach Hanna Blankevoort is op de hoogte van alle initiatieven op het gebied van dagbesteding in de regio en helpt u graag met het vinden van de juiste oplossing. U kunt contact met haar opnemen via het contactformulier onder dit nieuwsbericht.

"*" geeft vereiste velden aan

Contactformulier

Naam
Privacy*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Scroll to top